Despre noi

Mărturisesc că am acest vis, de a va putea onora cererile si de a va putea ajuta in a face pasi catre vindecarea dumneavoastra de câțiva ani, dar neavând mijloacele necesare, financiare, știința și cunoașterea de a face așa ceva, mă limitam doar la a visa că acest vis va deveni cândva realitate.

Dorința mea cea mai mare a fost să înregistrez aceste ceaiuri la EUIPO (echivalentul OSIM din Romania, dar recunoscut în toata Europa) și să am aceasta posibilitate de a comunica cu dumneavoastră prin intermediul acestui site .

Toate ceaiurile conțin plante medicinale , naturale 100 % , care au certificat de calitate și conformitate de la furnizori și culegători autorizați.

Punerea lor pe piață, prin intermediul acestui site, este perfect legală și are toate avizele necesare conform reglementărilor în vigoare.


Povestea mea...

Sunt de profesie inginer agronom, și am lucrat peste 40 de ani, în domeniul microbiologiei ca asistent laborant, studiind ani întregi plantele medicinale și proprietățile acestora.
Această sete de cunoaștere a survenit după ce am fost diagnosticat cu Lupus și medicii mi-au mai dat 6 luni de trăit .

Diagnosticul de Lupus Eritematos a fost pus în anul 1984 şi forţat de boală am renunţat la această meserie trecând la o alta în domeniul medical – asistent de laborator, calificare obţinută anterior celei de inginer. Timp de 6 ani am urmat tratamentul medicamentos cunoscut ce se aplică, boala agravându-se în timp.

Deznădăjduit, când, citind despre faptul că boala mea că nu are vindecare, am considerat atunci că sunt primul şi singurul bolnav cu acest diagnostic şi că nimeni nu mă poate ajuta. Am început cercetările renunţând la tot ce se scria despre această maladie (boală de colagen), atacând boala de pe altă poziţie şi anume a celei de terapie naturistă.

De când e lumea au existat bolnavi, poate şi de colagen, care neavând medicamentele actuale au recurs la singurele remedii pe care le oferea natura.

Starea de sănătate este înnăscută şi nu este decât o ordine naturală a lucrurilor şi numai natura o poate ordona şi controla.

Câteva întâmplări m-au ajutat în punerea la punct a acestei vindecări. În vitrina unei farmacii am găsit o carte de plante medicinale şi terapie naturistă, prăfuită, de care nimeni din personalul farmaciei nu-şi amintea. Din această carte am ales plantele cu diferite efecte terapeutice şi am recoltat plantele cu care urma să fac terapia. Eram totuşi nehotărât pentru că nu ştiam cum şi cu care să încep. Răspunsul a venit când cele două fetiţe ale mele, în dorinţa de a mă ajuta, au amestecat în joaca lor de copii aceste plante, punându-le în trei saci. Am început cura cu aceste amestecuri, convins fiind că voi reuşi. Cu o zi înainte citisem o frază dintr-o carte de poveşti cu îngeri: “îţi voi trimite doi îngeri şi ce-ţi vor arăta aceştia, tu aşa să faci!”. Am considerat că cei doi îngeri sunt cele două fetiţe ale mele şi amestecurile de plante sunt baza tratamentului, nu cura cu fiecare plantă în parte.

Starea sănătăţii a început să se înbunătăţească, au încetat durerile articulare şi musculare, iar după 8 luni de cură am prima erupţie cutanată de eliminare de toxină. Au urmat alte 5 erupţii, la interval diferite de timp, din ce în ce mai mici ca suprafaţă şi mult mai uşor de suportat. Din 1991 nu am mai avut simptomele bolii şi mă consider un om vindecat.

Mi-am pus atunci următoarele întrebări:
• De ce a permis organismul instalarea bolii?
• Cum am ajutat organismul şi cum am ajutat sistemul imunitar (boală autoimună) astfel încât el să înlăture boala?
• Există şi alte variante de refacere a sănătăţii în afara medicamentelor chimice?

O altă întâmplare m-a făcut să-mi îndrept cercetările spre cauze endocrinologice: într-o lucrare, fostul meu profesor de biochimie de la facultate – Ion Brad, demonstra că Giulgiul din Torino ce a aparţinut lui Iisus este autentic. Este un lucru real şi uşor de înţeles că Iisus a suferit fizic, dar suferinţa cea mai puternică a fost cea sufletească. În asemenea stări de stres negativ, organismul elimină toxine care, în timp, prin oxidare cu aerul, virează în culori diferite. Un părinte al cărui copil era în tratament fitoterapeutic mi-a relatat că a văzut forma copilului pe lenjeria de pat proaspăt spălată, întinsă la uscat.

Ce se întâmplase de fapt? Prin transpiraţie, copilul eliminase o cantitate foarte mare de toxine, care s-a îmbibat în fibra textilă. În urma spălării, în prezenţa detergentului şi a aerului, a oxidat virând în culori maronii-roşcate, iar în lumina solară, privit dintr-un anumit unghi, prin refracţia razelor solare, a dat imaginea corpului copilului.

Aşa am început studiul colagenozelor şi le-am dat o nouă definiţie.

O altă întrebare pe care mi-o puneam a fost de ce apar în timpul bolii anticorpii specifici?

Răspunsul a venit tot întâmplător când am găsit o revistă uitată pe o bancă, deschisă la un articol despre criza lizozomală şi foamea celulară. Mai rămânea o altă problemă şi anume aceea aerupţiilor. Tot dintr-o revistă am desprins o pagină care mult timp a rămas ca semn într-un album de fotografii ale bolnavilor vindecaţi. Pe această pagină erau reprezentate imaginile pe corp a organelor interne, imagini de care se foloseau cei care aplicau acupunctura. Deschizând odată albumul şi privind schiţa şi fotografiile făcute, mi-am dat seama că aceste erupţii nu reprezentau decât imaginile organelor interne afectate de boală.

Ultima întrebare la care a trebuit să răspund a fost aceea de folosire a corticoizilor. Răspunsul a venit, tot din întâmplare (nimic nu este întâmplător), atunci când, răsfoind un tratat de endocrinologie, la glanda tioridă se specifica : “la bolnavii cu boli de tiroidă, la care se ştie că se pierd hormoni tiroidieni, se administreză preventiv Prednison pentru a-i conserva pe aceştia”.

Mi-am imaginat corpul uman ca un complex de forţe dispuse în cercuri concentrice cu energii mari în interior şi mai slabe în cercurile exterioare (după modelul atomic sau inelele lui Saturn). Boala apare în centru (nucleu) şi pe măsură ce se agravează, cronicizându-se, corpul se retrage, luptând, spre straturile exterioare mai slab încărcate energetic, boala devenind şi mai dramatică.

Pentru a stimula un organism, ca să lupte cu boala trebuie să introducem cantităţi de energie (cuante) corespunzătoare celei generate de organism în stres şi eliberarea fluxului energetic blocat.

Tratamentul înseamnă de fapt, un salt cuantic compus din forme noi de energie care încarcă straturile energetice de la exterior spre interior, organismul învingând boala.

În toată această cercetare, pe lângă studiu, intuiţie şi şansă a fost şi un Dumnezeu care m-a ajutat.

Misiunea mea o consider încheiată şi pun la dispoziţia bolnavilor de colagen, concluziile la care am ajuns. De acum înainte este rândul lor......

Aceste boli apar ca urmare a formarii unor toxine la nivelul tubului digestiv prin fermentarea si putrezirea unor produsi metabolici imaturi sau incompleți . Aceste toxine trec în sânge și vor fi preluate spre eliminare prin canale energetice de: rinichi, ficat sau organele la nivelul cărora se formează. Acestea le vor elimina prin zonele lor de proiecție energetică.

Rinichiul va elimina și vom avea erupții la nivelul articulațiilor, mâinilor și picioarelor.

Ficatul va elimina și vom avea erupții la nivelul feței, pipetului, abdomenului, partea internă brațe și picioare.

Intestinul gros elimină toxina prin spate (omoplați, fese) partea externă brațe și picioare.

Eruptiile cutanate nu reprezintă boala în sine, ci reacția pielii la traversarea lor către toxine.

Tratamentul se face indepârtand cauza care întreține boala, tratând de fapt organele interne afectate, nu pielea.

Acest tratament constă în ceaiuri, tincturi, unguente, băi de plante.

Aceste ceaiuri, le-am testat în primul rând pe mine și au avut succes, după cum bine se poate observa.

Astăzi, după atâția ani de experiență, continui cercetarea cu aceeași sete de cunoaștere și dorința de a ajuta oamenii, urmând ca în scurt timp să ajut persoanele suferinde cu încă trei rețete de ceaiuri pentru alte afecțiuni, acestea fiind acum în faza de testare.

Pentru a intra în contact cu mine si a vă raspunde la întrebări, vă rog să-mi trimiteti întrebările Dvs. prin intermediul formularului urmator:

Asadar, dragi suferinzi sau vizitatori ai acestui site, înainte de a vă comanda ceaiul potrivit pentru afecțiunea Dumneavoastră, vă rugăm respectuos, sa citiți articolele și interviurile din presa scrisă, testimonialele persoanelor care s-au vindecat și să vizionați materialele publicate din emisiunile la care am participat, apasând butonul “Articole” din susul paginii.

Avand toate aceste informații despre mine și despre ceaiurile din plante descoperite și comercializate exclusiv pe acest site, voi lăsa să vorbească persoanele suferinde care s-au vindecat de aceste boli cu ajutorul ceaiurilor AMEC, pentru ca pubicitatea cea mai buna este din gura în gura!

Echipa Ceaiuri din plante AMEC este și va fi întotdeauna alături de dumneavoastră, cei suferinzi, fiind gata să vă ajute și să vă îndrume cu orice informații legate de produsele comercializate de noi pe acest site, în dorința noastră de a ajuta cât mai multe persoane suferinde să se vindece de aceste boli considerate nevindecabile de către unii. Eu și cei care s-au vindecat de aceste boli, credem cu tărie în aceste ceaiuri și în această terapie alternativă veche de mii de ani.  

 

 

 

 Ceaiuri Amec LIntreaba specialistul


Documente: (fisiere acceptate: doc, docx, txt, xls, xlsx, pdf, jpg, gif, png)
* Daca suferiti de o alta afectiune pentru care luati medicamente, sau aveti intrebari legat de afectiunea dumneavoastra, va rugam sa ne trimiteti mesaj. Sunt de acord cu TERMENII SI CONDITIILE impuse de site