AMEC TIROIDA - Vindeca tiroida in mod natural

AMEC TIROIDA

ACUM ESTE MOMENTUL SĂ TE VINDECI !

CU CEAIURILE DIN PLANTE

AMEC - T

NATURAL 100 %

 

Ce este Glanda tiroida ?

Glanda tiroida are un rol important in reglarea metabolismului si functiilor vitale ale organismului. Afectiunile de la nivelul tiroidei pot fi cauzate de diferite dereglari la nivelul productiei de hormoni care, daca nu sunt tratate la timp, se pot agrava si cauza alte probleme de sanatate.

Glanda tiroida are numeroase mici saculeti, numiti foliculi, pline cu un lichid vascos (coloid proteic) in care este stocata o proteina. Aceasta proteina, denumita tireoglobulina, sintetizeaza hormonii tirodidieni, tirotoxina (T4) si triiodotironina (T3).

Tiroida mai contine si un numar redus de celule parafoliculare (celulele C) care secreta calcitonina (hormon peptidic). Acest hormon peptidic este secretat ca raspuns la nivelul seric crescut de calciu ionic, impedica modificarile bruste si pierderile bruste in concentratiile serice de calciu. Calcitonina reprezinta un marker tumoral specific atat pentru diagnosticarea, cat si pentru monitorizarea carcinomului tiroidian medular.

Functionarea echilibrata a glandei tiroide este esentiala pentru organism, intrucat ajuta la reglarea numeroaselor functii precum respiratia, pulsul si tensiunea arteriala, sistemul nervos central si periferic, nivelul de colesterol, metabolism, tonusul muscular, greutatea, vazul si menstruatia.

 

Recomandări: Ceaiul din plante AMEC- T, ajuta la ameliorarea cu pana la 99 % a cauzelor care întrețin simptomele persoanelor diagnosticate cu Tiroida autoimuna, cu efecte fulmiante în involuția și retragerea simptomelor apărute.

Mod de preparare si utilizare

Mod de preparare: O lingură de ceai aproximativ 10 g la 1,5 l apă.

Pentru copii între 7- 14 ani trebuie sa-i administrați 25% din cantitatea pe care o consuma un adult !

Pentru copii intre 14-18 ani doza este la jumatate din doza unui adult

Un adult peste (18 ani) are doza de 10 grame/zi la un 1,5 litrii de apa !

Deci pentru copilul Dvs doza recomandata este de  2,5 grame/ceai/zi la 375 ml de apa .

Se introduc plantele într-un vas cu apă, apoi se va pune la fiert . Când începe să fiarbă în clocot se lasă 1,5 minute să dea în clocot apa cu ceaiul, apoi se oprește focul și se acoperă cu un capac vasul cu ceai , lasându-se la infuzat 30 de minute. Se strecoară când este călduț. Aceasta procedură se repetă zilinic pe o perioadă de 6-12 luni până la înlăturarea totală a simptomelor .

Mod de întrebuințare: Se va consuma ceaiul pe parcursul întregii zi, cu înghițituri rare. După fiecare masă este indicat să se aștepte 30 de minute înainte de a se consuma ceaiul.

Perioada de administrare : Este de 6-12 luni în funcție de gradul bolii și cât de repede reușește fiecare persoană să elimine toxinele din corp. 

Regim alimentar indicat: Se referă la excluderea OBLIGATORIE din alimentație a următoarelor alimente : alimente ce contin gluten, oțet, condimente (ardei iute,  hrean, creson..etc), sucuri acidulate, citrice, ciocolată, zahăr și dulciuri în exces, grăsimi, afumături, mezeluri sărate.

NU ESTE PERMIS DELOC CONSUMUL DE ALCOOL, BAUTURI ENERGIZANTE SAU BAUTURI CARBOGAZOASE PE TOATĂ PERIOADA CUREI CU CEAIURI AMEC.

Pe toată durata curei cu ceaiul AMEC, se va respecta CU STRICTEȚE regimul alimentar indicat mai sus .

Nu are efecte adverse cunoscute. Se poate consuma și de căre persoanele care suferă de diabet.

Compozitie : Acest ceai, cu miros specific de flori și plante uscate, conține un amestec de 12 plante medicinale : Coada calului, Coada Șoricelului, Urzica vie, Turița mare, Cicoare, Frunze mesteacăn, Sinziana, Păpădie, Traista ciobanului, Cimbrișor, Sulfina, Urzica moarta albă.

Acest ceai, este un supliment alimentar, nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată sau un mod de viață sănătos.

A nu se lasa la îndemâna copiilor sub 7 ani.

NU se recomandă consumul  acestor ceaiuri  în timpul sarcinii sau în perioada de alăptare sau la copii sub 7 ani !

Nu crează dependență. Cura cu acest ceai se poate face în paralel cu orice alt tratament medicamentos folosit pentru alte afecțiuni, mai puțin aplicarea de unguente pe baza de cortizon pe zonele afectate.

A se păstra în pungi de hârtie, sau în borcane de sticlă cu capac etanș, la loc uscat cu o temperatură cuprinsă între 3-25 grade, ferit de expunerea directă la soare.

A se consuma de preferință înainte de sfârșitul perioadei de valabilitate înscrisă pe ambalaj.

ACUM ESTE MOMENTUL SĂ TE VINDECI !

Comanda acum

toate produsele cu 50% reducere *Livrare gratuita in Romania!Documente: (fisiere acceptate: doc, docx, txt, xls, xlsx, pdf, jpg, gif, png)
* Daca suferiti de o alta afectiune pentru care luati medicamente, sau aveti intrebari legat de afectiunea dumneavoastra, va rugam sa ne trimiteti mesaj. Sunt de acord cu TERMENII SI CONDITIILE impuse de site


* Plata ramburs * Livrare gratuita !