Ceai AMEC VITILIGO - Vindeca Vitiligo in mod natural

Ceai AMEC VITILIGO

ACUM ESTE MOMENTUL SĂ TE VINDECI !

HAIDEȚI SĂ SPUNEM ÎMPREUNĂ STOP VITILIGO , CU CEAIURILE DIN PLANTE

AMEC - V

NATURAL 100 %

Ce este vitiligo?

Vitiligo este o afecțiune care duce la apariția de pete albe pe suprafața pielii. Petele sunt provocate de distrugerea sau slăbirea melanocitelor (celule pigmentare, responsabile de culoarea pielii) iar rezultatul direct este pierderea sau oprirea producerii pigmentului.

Care sunt simptomele vitiligo ?

Cei afectați de vitiligo observă în primă fază pete sau zone albe pe suprafața pielii. Tegumentul își păstrează textura normală iar la unii pacienți depigmentarea este însoțită de o ușoară mâncărime.

Petele albe sunt mai ușor observabile în zonele expuse la soare: mâini, picioare, brațe, față și buze.

De obicei vitiligo apare într-una din 3 dispuneri cunoscute:

Anumite zone ale corpului mai afectate sunt: fața, picioarele, articulațiile, degetele, genunchii și organele genitale.

Cum evoluează vitiligo?

Severitatea pierderii pigmentului diferă de la persoană la persoană. În cele mai multe cazuri vitiligo începe dintr-o zona mică iar cu timpul apar alte pete, în timp ce acelea deja existente cresc în suprafață.

Este posibil ca depigmentarea să fie însoțită de mâncărime ?

Unii pacienți pot simți o mâncărime a pielii anterior sau în timp ce are loc depigmentarea.

Se vor extinde petele de vitiligo în timp ?

În cele mai multe dintre cazuri, vitiligo progresează lent odată cu trecerea timpului dar nu există nici o posibilitate de a prezice dacă într-un anumit caz vitiligo va progresa sau nu.

De unde provine cuvantul “vitiligo” și ce înseamnă?

Se crede că “vitiligo” vine din limba latină. Prima parte a cuvântului, “viti”, provine din latinescul “vitium”, însemnând urmă sau pată. Sufixul, “ligo”, este o terminație latină frecventă si înseamna “a provoca”, “a produce”.

*sursa vitiligo.ro

Recomandări: Ceaiul din plate AMEC- V, ajută la ameliorarea cu până la 99 % a cauzelor care întrețin simptomele persoanelor diagnosticate cu VITILIGO , cu efecte fulmiante în involuția și retragerea simptomelor apărute pe corp.

Mod de preparare și utilizare

Mod de preparare: O lingură de ceai aproximativ 10 g la 1,5 l apă.

Pentru copii între 7- 14 ani trebuie sa-i administrați 2.5g la 375ml apa.

Pentru copii intre 14-18 ani trebuie sa-i administrati 5g la 750 ml apa.

Un adult peste (18 ani) are doza de 10 grame/zi la un 1,5 litrii de apa !

Deci pentru copilul Dvs doza recomandata este de  2,5 grame/ceai/zi la 375 ml de apa .

Se introduc plantele într-un vas cu apă, apoi se va pune la fiert . Când începe să fiarbă în clocot se lasă 1,5 minute să dea în clocot apa cu ceaiul, apoi se oprește focul și se acoperă cu un capac vasul cu ceai ,lăsându-se la infuzat 30 de minute. Se strecoară când este călduț. 

Această procedură se repetă zilinic pe o perioada de 6-12 luni până la înlăturarea totală a simptomelor .

Mod de întrebuințare: Se va consuma ceaiul pe parcursul întregii zile, cu înghițituri rare. După fiecare masă este indicat să se aștepte 30 de minute înainte de a se consuma ceaiul.

Perioada de administrare : Este de 6-12 luni în funcție de de gradul bolii și cât de repede reușește fiecare persoană să elimine toxinele din corp. După ce nu se mai vede nimic pe piele se va mai continua încă 12 luni consumarea ceaiului pentru fixarea în organism a substanțelor benefice din plante, pentru stabilizarea organismului și a nu mai reveni simptomele VITILIGO-ului.

Regim alimentar indicat: Se referă la excluderea OBLIGATORIE din alimentație a următoarelor alimente : oțet, condimente (ardei iute, piper, hrean,creson..etc), sucuri acidulate, citrice, ciocolată, zahăr și dulciuri în exces, grăsimi, afumături, mezeluri sărate.

Pe toata durata curei cu ceaiul AMEC, se va respecta CU STRICTEȚE regimul alimentar indicat mai sus .

NU ESTE PERMIS DELOC CONSUMUL DE ALCOOL, BAUTURI ENERGIZANTE SAU BAUTURI CARBOGAZOASE PE TOATĂ PERIOADA CUREI CU CEAIURI AMEC.

Nu are efecte adverse cunoscute. Se poate consuma și de către persoanele care suferă de diabet.

Compozitie : Acest ceai, cu miros specific de flori și plante uscate, conține un amestec de 14 plante medicinale : Coada calului, Coada Șoricelului, Urzica vie, Turita mare, Cicoare, Frunze mesteacăn, Sinziana, Frunze de dud, Păpădie, Frunză de afin,Traista ciobanului, Cimbrișor, Sulfină, Urzica moarta albă.

Acest ceai, este un supliment alimentar, nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată sau un mod de viață sănătos.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 7 ani.

NU se recomandă consumul  acestor ceaiuri  în timpul sarcinii sau în perioada de alăptare sau la copii sub 7 ani !

Nu crează dependență. Cura cu acest ceai se poate face în paralel cu orice alt tratament medicamentos folosit pentru alte afecțiuni.

A se păstra în pungi de hârtie, sau în borcane de sticlă cu capac etanș, la loc uscat cu o temperatură cuprinsă între 3-25 grade celsius, ferit de expunerea directă la soare.

A se consuma de preferință înainte de sfârșitul perioadei de valabilitate înscrisă pe ambalaj .

ACUM ESTE MOMENTUL SĂ TE VINDECI !

HAIDEȚI SĂ SPUNEM IMPREUNĂ STOP VITILIGO , CU CEAIURILE DIN PLANTE

AMEC - V

Comanda acum

toate produsele cu 50% reducere *Livrare gratuita in Romania!Documente: (fisiere acceptate: doc, docx, txt, xls, xlsx, pdf, jpg, gif, png)
* Daca suferiti de o alta afectiune pentru care luati medicamente, sau aveti intrebari legat de afectiunea dumneavoastra, va rugam sa ne trimiteti mesaj. Sunt de acord cu TERMENII SI CONDITIILE impuse de site


* Plata ramburs * Livrare gratuita !