Ceai AMEC PSORIAZIS - Vindeca Psoriazis in mod natural

Ceai AMEC PSORIAZIS

ACUM ESTE MOMENTUL SĂ TE VINDECI !

HAIDEȚI SĂ SPUNEM ÎMPREUNĂ STOP PSORIAZIS , CU CEAIURILE DIN PLANTE

AMEC - P

NATURAL 100 %

Ce este Psoriazis-ul?

Prosriazis-ul este afecțiunea cea mai gravă a pielii, apărând din cauza dereglării sistemului nervos sau, în puține cazuri, din cauza ficatului. Apare de cele mai multe ori pe coate, pielea capului, genunchi, după urechi, iar în forme avansate poate să se extindă pe tot corpul, formând cruste.

Psoriazis-ul nu reprezintă doar scuame solzoase și uscate pe piele; persoanele care suferă de psoriazis se tem de respingere sau de lipsa unei vieți personale și de familie, de dificultatea găsirii unui loc de muncă și de complicațiile legate de psoriazis care pot duce, în cele din urmă, la dizabilitate. Pacienții care suferă de psoriazis se pot confrunta cu o intoleranță foarte mare; calitatea vieții lor este redusă drastic din cauza simptomelor psoriazisului.

Psoriazisul este o boală a pielii care poate varia în funcție de severitate; poate afecta practic întregul corp. Psoriazisul poate fi însoțit de artrită psoriazică, care conduce rapid la afecțiuni fizice semnificative.

Care sunt cauzele psoriazis-ului? Principalii factori declanșatori

Psoriazisul este provocat de anomalii ale limfocitelor T care determină dezvoltarea afecțiunilor

inflamatorii, precum și proliferarea excesivă a keratinocitelor și, în consecință, dilatarea

intradermică a vaselor de sânge. Anomaliile proliferative din epiderm sunt cauzate de accelerarea diviziunii celulare și a ciclului metabolic în anumite straturi ale pielii. Ca rezultat al proliferării accelerate a celulelor epidermice, pielea capătă aspectul de fulgi de piele uscată. Deplasarea normală a celulelor epidermice dinspre stratul bazal către stratul superior al pielii durează aproximativ 28 de zile; în cazul psoriazisului, acest proces durează numai 3-4 zile.

Recomandări Ceai AMEC P: ajută la ameliorarea cu pâna la 99 % a cauzelor care întrețin simptomele persoanelor diagnosticate cu PSORIAZIS, cu efecte fulmiante în involuția și retragerea erupțiilor cutanate apărute pe corp.

Mod de preparare și utilizare: O lingura de ceai aproximativ 10 g la 1,5 l apa.

Pentru copii între 7- 14 ani trebuie sa-i administrați 25% din cantitatea pe care o consuma un adult !

Un adult peste (18 ani) are doza de 10 grame/zi la un 1,5 litrii de apa !

Deci pentru copilul Dvs doza recomandata este de  2,5 grame/ceai/zi la 375 ml de apa .

Durata curei de detoxifiere este de 6-12 luni în funcție de complexitatea cazului fiecărei persoane.

Efecte benefice: Acestea apar datorită eliminării toxinelor din sânge, plantele constituente ceaiului având un rol depurativ, detoxifiant. Rinichii vor elimina toxinele prin transpirație, ușor abundentă sau mirositoare. Urina poate avea culoarea și mirosul diferit, uneori pot apărea usturimi la urinare.

Regim alimentar indicat: Se referă la excluderea OBLIGATORIE din alimentație a următoarelor alimente: oțet, condimente (ardei iute, piper, hrean,creson..etc), sucuri acidulate, citrice, ciocolată, zahăr și dulciuri în exces, grăsimi, afumături ,mezeluri sărate. De evitat alimentele ce contin gluten.

NU ESTE PERMIS DELOC CONSUMUL DE ALCOOL, BAUTURI ENERGIZANTE SAU BAUTURI CARBOGAZOASE, PE TOATĂ PERIOADA CUREI CU CEAIURI AMEC.

Pe toată durata curei cu ceaiul AMEC -P, se va respecta cu strictețe regimul alimentar indicat mai sus .

Nu are efecte adverse, când este folosit de persoanele care suferă de diabet.

Compoziție : Acest ceai, cu miros specific de flori și plante uscate, conține un amestec de 12 plante medicinale : Coada calului, Coada Șoricelului, Urzica vie, Turița mare, Cicoare, Frunze mesteacăn, Sinziana, Frunze de dud, Păpădie, Frunză de afin, Sulfina, Urzica moartă albă.

Acest ceai, este un supliment alimentar, nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată sau un mod de viață sănătos.

A nu se lasa la îndemâna copiilor sub 7 ani.

NU se recomandă consumul  acestor ceaiuri  în timpul sarcinii sau în perioada de alăptare sau la copii sub 7 ani !

Nu crează dependență. Cura cu acest ceai se poate face în paralel cu orice alt tratament

medicamentos folosit pentru alte afecțiuni, mai puțin aplicarea de unguente pe baza de cortizon pe zonele afectate.

A se pastra în pungi de hârtie, sau în borcane de sticlă cu capac etanș, la loc uscat cu o temperatură cuprinsă între 3-25 grade, ferit de expunerea directă la soare.

A se consuma de preferinta înainte de sfârșitul perioadei de valabilitate înscrisă pe ambalaj .

ACUM ESTE MOMENTUL SĂ TE VINDECI !

HAIDEȚI SĂ SPUNEM ÎMPREUNĂ STOP PSORIAZIS , CU CEAIURILE DIN PLANTE

AMEC - P

Comanda acum

*Livrare gratuita la comenzile de peste 400 lei

*30% REDUCERE la toate produseleDocumente: (fisiere acceptate: doc, docx, txt, xls, xlsx, pdf, jpg, gif, png)
* Daca suferiti de o alta afectiune pentru care luati medicamente, sau aveti intrebari legat de afectiunea dumneavoastra, va rugam sa ne trimiteti mesaj. Sunt de acord cu TERMENII SI CONDITIILE impuse de site


* Plata ramburs